Bun venit la Pensiunea Ramedal!

Suntem bucuroși să vă invităm să descoperiți oaza noastră de confort și eleganță în inima orașului Calafat. Cu o locație convenabilă și facilități variate, Pensiunea Ramedal este destinația perfectă pentru călătorii de afaceri, conferințe, evenimente speciale și relaxare.

Pensiunea Ramedal se află în prezent într-un proces intens de amenajare și se pregătește cu entuziasm să își deschidă porțile pentru oaspeți. Ne dedicăm cu pasiune fiecărui detaliu pentru a vă oferi o experiență de neuitat în curând.

Opțiuni de cazare versatile

Cu un total de 1 apartament, 2 apartamente cu 2 camere, 4 camere triple și 5 camere duble, Pensiunea Ramedal vă va oferi variante de cazare adaptate nevoilor dvs. Fie că sunteți în călătorie de afaceri sau într-o escapadă de relaxare, camerele noastre spațioase și confortabile vă vor asigura o ședere plăcută.

Spații pentru evenimente și afaceri

Pensiunea Ramedal dispune de o sală de conferințe modernă, echipată cu tot ce este necesar pentru întâlniri de afaceri sau prezentări. De asemenea, avem o sală de evenimente specială pentru a celebra momentele importante din viața dvs. Cu servicii personalizate și atenție la detalii, vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să organizați evenimente de neuitat.

Ambianță confortabilă și relaxantă

La Pensiunea Ramedal, punem mare accent pe crearea unui ambient care să transmită confort, relaxare și, totodată, să vă ajute să vă desfășurați activitățile în cele mai bune condiții. Indiferent de motivul pentru care vă aflați aici, suntem dedicați să vă oferim o experiență completă, satisfăcătoare și reconfortantă.

Lucrăm cu pasiune!

La Pensiunea Ramedal, lucrăm cu pasiune pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Camerele noastre sunt în prezent în amenajare, iar rezultatul va fi spații luminoase, confortabile și complet echipate. De la paturi comode și lenjerii de calitate, la mobilier elegant și facilități moderne, fiecare detaliu este ales cu grijă pentru a vă oferi cea mai plăcută ședere. Ne angajăm să vă aducem confortul și eleganța necesare pentru o experiență remarcabilă.

Contactează-ne!